Održavanje higijene u objektima

Dnevno čišćenje i održavanje higijene

Dnevno održavanje higijene i čišćenje mora zadovoljiti potrebe savršene čistoće, kako bi se mogao postići ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje.

Spremačice i pomoćno osoblje preduzeća Full House Service organizovane su i opremljene po aktuelnim evropskim standardima, a kvalitet izvršene usluge zadovoljava najstrože kriterijume higijene u svakom segmentu.

Prednosti prilikom angažovanja Full House Service:

  • Obučene spremačice koje obavljaju dnevna čišćenja sa profesionalnom hemijom za različite namene
  • Uvek čist prostor (higijenski i vizuelno)
  • Ne razmišljate o distribuciji iIi nabavci potrošnog materijala već mi to činimo za Vas
  • Ne razmišljate o bolovanjima, slobodnim danima i godišnjim odmorima, kod su sve zamene već obezbeđene
  • Ne trošite novac na osobu koja vodi računa o kvalitetu rada, prijemu i otpustu radnica, nabavci potrošnog materijala i hemije, obilasku higijeničarki posle radnog vremena i sl.
  • Uvek obezbeđena kontrola obavljenog posla

Usluge čišćenja i održavanja higijene u objektima obavljamo po dogovoru, od svakodnevnog čišćenja, do čišćenja po potrebi. Hemija koja se koristi je isključivo za profesionalnu upotrebu. Svi preparati su PH neutralni. Sva hemija koja se koristi ima ISO standard.

Mašinsko pranje tvrdog poda

Mašinsko pranje tvrdih podova poslovnih prostorija svrstava se u posebnu grupu teških čišćenja. Tragovi masnoća na tvrdim podovima u proizvodnim halama, ostaci boja u proizvodnim pogonima i proizvodnim vežbaonicama, slojevito ulepljena zaprljanja u magacinima, tragovi viljuškara, jodom zaprljane bolničke ulice i druge slične stvari sa kojima smo se susretali godinama sada su iza nas

Lepša i prihvatljiva sliku za zaposlene i njihove goste, kolege, klijente, pacijente, samo je deo onoga što možemo uraditi mašinskim pranjem i čišćenjem tvrdih podova

Kada dnevna čišćenja ne mogu postići efekat zbog fluktuacije ljudi u Vašim objektima, onda dolazi na red mašinsko pranje tvrdog poda. Efekat čistog, sjajnog poda ne samo vizuelno već i higijenski koji ne možete postići samo dnevnim čišćenjima posebno na tvrdim podovima dobićete mašinskim tretiranjem (*) tvrdog poda.

Iskustvo iza nas, nove tehnologije, mašine poslednje generacije, kvalitetan i obučen kadar su garant za besprekornu čistoću Vaših podova. U pitanju je vrlo delotvorna obrada poda koja odstranjuje sve tipove prljavštine i nečistoća ostavljajući pod blistavim i čistim.

Mašinsko pranje i čišćenje tvrdog poda u kombinaciju sa dnevnim čišćenjem daje najbolje rezultate. Pozovite Vašeg Full House savetnika i otkrijte prednosti kombinacije mašinskog pranja i dnevnog čišćenja.

Pranje i poliranje tvrdih podova

Svi podovi bez obzira na vrstu zahtevaju odgovarajuće čišćenje, poliranje i adekvatnu negu radi povećanja vizuelnog efekta i produženja veka trajanja podne obloge. U okviru ovog odseka možemo da Vam ponudimo mašinsko pranje, poliranje, kristalizaciju ili impregnaciju u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate: laminat, parket, mermer, granit, granitna keramika, glazirane i neglazirane pločice, klingerit, antistatik, PVC, guma, linoleum, terako itd…

U pitanju je vrlo delotvorna obrada koja odstranjuje sve tipove nečistoća i prljavštine sa Vašeg poda. Bez obzira na frenkventnost u objektima, kancelarijama pa sve do uklanjanja masnoća iz hala, radionica ili tragova od viljuškara u većim fabričkim kompleksima.

Daljom obradom podova, kristalizacijom ili poliranjem dolazimo do visokog sjaja koji Vašem prostoru daje glamurozan izgled. Politura je izuzetno postojana, brilijantno mokrog sjaja koja ima UL atest protiv klizanja.

Znanje naših dobro obučenih radnika, velika paleta mašina i hemikalija garant su za davanje visokog sjaja svakoj čvrstoj površini.


(*) Mašinsko tretiranje tvrdog poda – Mašinsko pranje, poliranje, impregnacija, kristalizacija a sve u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate i onoga šta želite da dobijete.